Ds216 Ii

Vaihda toisen ds216 ii levyn tilalle toinen 4TB levy. Miten muut synologyt, onko tuo ominaisuus vai onko flekti pettämässä jo alkumetreillä? Biin sanoi:. GlobalFoundriesin ja STMicroelectronicsin huhutaan puuhaavan tuotantolaitosta Eurooppaan perjantaina klo Vastauksia: 5. Kauniin kuoren alla kaikissa pyörii toki Linux, Synologyssä on perinteinen linuxin mdadm softaraid ja LVM käytössä, näiden päälle nykyään tarjotaan oletuksena brtfs tiedostojärjestelmää. Asiat ovat toimineet ja tykännyt selkeistä valikoista.

Your IP access was denied by our administrators, as it resembles a ripping attempt

Nopeuteen vaikuttaa NAS-aseman nopeus ja tietenkin muistin määrä josta kirjoititkin tuossa. Etherenetin nopeus oli Huaewein reitittimessä ainoastaan megaa ja w-lan oli ainoastaan Eihän tuo ds216 ii, käyttöliittymältään tai nopeudeltaan pärjää noille Synologyn 2-levyisille, mutta hintakin on ihan eri. Uusimmat viestit. Foorumi Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech.

ds216 ii

Tarvitsetko apua?

Esimerkiksi tuo DSj? Statistiikka Viestiketjut Viestejä 3 Jäsenet 57 Uusin jäsen maxi. Edellinen 1 2 3 4 … Siirry sivulle. Varmaan siis tuki jatkossakin vastaavanlaista? Lisä kysymys kun tuo Androidin Qfile on alkanut hokemaan että ei tuo kansiota kun sitä kautta yhdistää TSN. Seuraavaksi ajatelin jotain Qnappia 8 gigan rammilla saa windows serverin virtualisoitua ja 4x4TB levyillä.

huawei y5 2018 dual sim

SYNOLOGY Adapter 60W Level VI | CruzBroker

Käyttöliittymä on viimeisen päälle mietitty ja luotettavuus huippuluokkaa. Tällöin homma taitaa pelittääkseen vaatia, ds216 ii reitittimestä on avattu asianmukaiset portit ainakin ? Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Asemaan voi myös kytkeä ulkoisen kiintolevyn Universal Serial Bus- tai esata-liitännällä, jos lisätilalle tulee tarvetta. Kertaakaan tuota laitetta ei OLE tarvinnnut buutata minkään vian tai muun vastaavan takia. Uusimmat viestit.

Synology DiskStation DS+II Network Attached Storage Server – Puhelinkauppafi

Mobile Apps – DSM 6. GlobalFoundriesin ja STMicroelectronicsin huhutaan puuhaavan tuotantolaitosta Eurooppaan perjantaina klo Vastauksia: 5. NAS:n ois hyvä olla varmaan kaksipaikkainen, että saa toiselle levylle näppärästi varmuuskopiot. Tarvitsee käytännössä Plexin kun en OLE iPhonella ohjattavaksi keksinyt muuta keinoa, jossa omat musiikit pysyis järkevästi järjestyksessä ja jolle ois järkevä sovellus, mutta transkoodaustahan tuo ei taida tarvia, kun chromecast FLACia tukee. Käytännössä siis kysynkin, et mikä ois mahdollisesti järkevin ja kustannustehokkain ratkaisu NAS-laitteeksi, kun tarkoituksena olisi saada tiedostoille tilaa, varmuuskopioille sijainti ja FLAC-tiedostoja Chromecastille, eli Plex ilman transkoodausta olisi minimivaatimuksena. JavaScript is disabled.