Edullinen Viikonloppuruoka

Alkupalaksi tarjoillaan sillikaviaria ruisnapeissa ja lohen kaverina on maukas yrtti-perunamuusi. Resepti: Ranskalainen sipulikeitto. Esimerkiksi juureskeiton saa ruokaisammaksi, kun siihen lisää linssejä ja täyskookoskermaa — tai edullinen viikonloppuruoka smetanaa. Tämä muhevan mausteisella linssikastikkeella täytetty kasvislasagne on siitä oivallinen, ettei sitä varten tarvitse vaivautua valkokastikkeen tekoon. Mitä herkkuja syötäisiin tänä viikonloppuna: pannariaamiaista, brunssia, meheväksi hautunutta pataruokaa vai kenties pizzaa?

Paras viikonloppuruoka – kokosimme 10 huippuhyvää lohturuokaa

Paella tarjoaa edullinen viikonloppuruoka jokaiseen makuun: simpukoita, jättikatkarapuja, broileria, possua ja pekonia. Resepti: Spagetti bolognese. Lisää ideoita viikonloppuruokaan. Haluatko hemmotella jotakuta? Suurimmalla osalla raha riittää ruokaan, mutta Suomessakaan kaikilla ei OLE varaa syödä riittävästi. Burgerin anatomia – täydellisen hampurilaisen kaava.

edullinen viikonloppuruoka

Social links

Lue digilehtenä. Täytteitä on helppo vaihdella oman maun mukaan tai erityisruokavalioihin sopiviksi. Hempeän vaaleanvihreä keitto syntyy tuoreherneestä ja parsakaalista. Mökkiruoat viikoksi – näillä ohjeilla pääset helpolla. Viikon ruokia on hyvä suunnitella jo etukäteen, jotta vältyt heräteostoksilta kaupassa.

arkku sisustus

Nyt on aikaa kokata! 5 täydellistä reseptiä viikonloppuun | Soppa

Kuva: Tuomas Kolehmainen. Herkulliselle keitolle tulee hintaa vain 3 euroa. Tuoreherne-parsakaalikeiton ohjeen löydät tästä. Unohda hetkeksi hunajamarinadin makuiset kanasuikaleet ja nappaa kaupasta mukaasi kokonainen broileri. Grillissä tirisee kaali – neljä mahtavaa reseptiä. Tämä stifado tehdään edullinen viikonloppuruoka Kasmirin ohjeella. Kreikkalainen stifado on muusikko Kasmirin bravuuri.

Hyvää ruokaa viikonlopuksi – 10 helppoa ruokaa – Kotiruoka

Pestopasta Pestopasta vie kielen mennessään koko perheeltä ja on helppo tehdä yhessä kattilassa. Näillä ohjeilla onnistut uunijäätelön tekemisessä. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Pestopasta vie kielen mennessään koko perheeltä ja on helppo tehdä yhessä kattilassa. Lohkoperunat voit maustaa esimerkiksi grillimausteella tai rosmariinilla. Jos etsit juhlaruokaa, joka syntyy puolessa tunnissa, se on tässä.