Fd 50mm F1 2l

Tervetuloa kameralaukkuun! Jos haluaa pysyä terävissä kuvissa melko vähässä valossa, niin se on aina helpompaa vähän lyhyemmällä polttovälillä tai optisella kuvanvakaajalla. Kaikki toimii kuten pitääkin. Lisätiedot Yongnuo kiinteä 50mm Älä turhaan etsi monelta eri sivustolta.

Canon 50mm

Lähetä sähköpostia. Lisätiedot 50mm Canon for sale. Siksi haluaisimme kuulla mitä juuri sinä haluaisit täällä nähdä! Ebaystä löytyykin paljon vanhoja laadukkaita linssejä muutamalla kympillä, ja netistä paljon tietoa siitä mihin rahansa kannattaa upottaa. Luomme uuden ja ilmaisen Oma Etsin -tilin sinulle automaattisesti, mikäli sellaista ei OLE olemassa. Canon RF 50mm f1.

fd 50mm f1 2l

Suositut haut

Lisätiedot Melkein uusi, paras linssi EF sarjasta. Tervetuloa kameralaukkuun! Welcome to try before purchase in Helsinki, also ship. Kunto moitteeton. Linssivalmistajien viime vuosien tuotekehitys ei Object Linking and Embedding mennyt pelkkiä kuvanvakaimia ja tarkennusmoottoreita kehitellessä.

audi a1 2018 diesel

Canon FD 50mm L – Catawiki

Tarkenna Järjestä. Lisätiedot Melkein uusi, paras linssi EF sarjasta. Jos haluaa pysyä terävissä kuvissa melko vähässä valossa, niin se on aina helpompaa vähän lyhyemmällä polttovälillä tai optisella kuvanvakaajalla. Mikä on Oma tili? Ostohinta ollut e. Voit laittaa meille palautetta ja kysymyksiä myös sosiaalisen median kautta. Canon EF 50mm F1.

Sony A7 + Canon FD -linssit — Ari Hallami

Prime-objektiivissa on kiinteä polttoväli, mikä tekee zoomauksesta mahdotonta. Etsi Miten hakumenettely toimii? Lisätiedot Yongnuo kiinteä 50mm Voit laittaa meille palautetta ja kysymyksiä myös sosiaalisen median kautta. Tarkenna Järjestä.