Fiskars Norden Paistinpannu 28cm

Kattilat, padat, paistinpannut ja vuoat. Vaasa Kotiranta. Tätä tuotetta katsoneet katsoivat myös:. Liity MyStockmann-jäseneksi Kirjaudu sisään. Myös tästä syystä Norden-sarja on täydellinen vaihtoehto vaativaankin kokkaukseen; tämäkin paistoastia on suunniteltu tuomaan ruuan maut parhaiten esiin. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Saatavuutta ei voida taata.

Fiskars Norden Paistinpannu 28cm (Ruostumaton Teräs)

Kosmetiikka Ihonhoito Meikit. Verkkokaupassa tuotteen saatavuus ja hinta voivat poiketa myymälän tiedoista. Aletuotteistus ja alennushinnat saattavat vaihdella myymäläkohtaisesti sekä verkkokaupassa. Lahjapakkaukset Naisten lahjapakkaukset Miesten lahjapakkaukset. Emotion Espoo Iso Omena. Emotion Espoo Lippulaiva. Vältä teräviä ja metallisia keittiövälineitä; suosi pinnoitetun astian kanssa silikonisia, muovisia tai puisia keittiövälineitä.

fiskars norden paistinpannu 28cm

Hinta- ja tuotetiedot

Koti vain verkosta. C, käsinpesu, käytä mieluiten puu- tai muovilastoja Lue lisää. SOK Väri. Valurautainen paistinpannu ei ruostu eikä tarvitse pintakäsittelyä, joten sen hoito on helppoa. The maximum number of products that can be compared is 4. Voit kokeilla varaustietojen muuttamista ja yrittää uudelleen.

kolink rgb fan

Norden Steel paistinpannu 28cm | Fiskars

Emotion Tiiriö. Kodinhoito ja siivous Kodin säilyttäminen Siivoustarvikkeet Pyykinhoito Muut kodinhoitotuotteet. Kuukauden digikirjakampanja. Product Comparison. Sähkötyövälineet ja tarvikkeet Porakoneet Kuumaliimapistoolit Hioma- ja kiillotuskoneet Sähköhöylät ja jyrsimet Sähkösahat Sähkötyökalujen tarvikkeet. Emotion Tripla.

TERÄS Fiskars Norden Steel -paistinpannu 28 cm |28 cm | Paistinpannut | Stockmann

Emotion Entresse Espoo. Toimitus kotiin. Tampere Linnainmaa. Emotion Nummela. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.