Fixus Autovaraosat

Fixus — Merkillisen reilu. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla. Näytä roolit muissa yrityksissä 4. Tallenna Peruuta. AKK-Motorsportin ja Fixuksen yhteistyö laajenee, mukaan myös liikenneturvallisuutta edistävä Fixus autovaraosat Tiellä -kampanja.

Fixus-kauppias on maanlaajuisen jakeluketjun vahva paikallinen toimija.

Koskeeko yhteydenottosi Auton määräaikais- tai vuosihuoltoa Öljynvaihtoa Renkaiden vaihtoa tai säilytystä Jakohihnan vaihtoa Muu huoltotoimenpide Palaute tai muu yhteydenotto. Muut käyttäjät fixus autovaraosat. Peruuta Pyydä tarjous. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Fixataan se! Polkupyöräteline Vetokoukkuun. Käytä tätä lomaketta ilmoittamaan epäilyttävät tai sopimattomat arviot.

fixus autovaraosat

Kuukauden tarjoukset

Mitä mieltä olette tästä liiketoiminnasta:. Autonrenkaat ja vanteet. Varaa heti! Polkupyöräteline Vetokoukkuun. Suomen suurin autokorjaamo- ja varaosaliikeketju palvelee lähes toimipisteessä lähellä sinua! Fixus Lasku Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Tuotevalikoimamme pitää sisällään muun muassa alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat autovaraosat niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin lisävarusteet kuten esim.

baden baden tuoli pehmusteet

Autovaraosa Fixus-Malmi | Helsinki

Kirjaudu sisään nähdäksesi kaikki listaustiedot! Korjaamopalvelut Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä – aina yksilöllisesti. Liike on valoisa ja jalosteet hyvin esillä. Työkalut fixus autovaraosat kiinnittimet. Fixus-ketju kattaa koko maan, aina Hangosta Ivaloon ja Maarienhaminasta Ilomantsiin. Lähetä kaikki.

– yli tuotteen autovaraosien ja -varusteiden verkkokauppa

Kiitos, että vastaat tähän arvosteluun. Meillä on Espoon toimipisteen lisäksi myös toimipisteet Konalassa, Malmissa ja Herttoniemessä. Linkit Autokorjaamot Varaosaliikkeet Varaa huoltoaika Tarjoukset. Tallenna Peruuta. Mitä mieltä olette tästä liiketoiminnasta:. Klikkaa tästä kirjautuaksesi.