Folio Logitech

Tekniset tiedot. Osta tuotteen mukaan. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi folio logitech. Folio Touch Taustavalaistu näppäimistökotelo ohjausalustalla tuumaiselle iPad Prolle 1. Navigoi iPadillasi tutuilla eleillä tai sijoita kursori nopeasti ja helposti muokatak­sesi laskenta­taulukoita, dokumentteja ja esityksiä. Tekniset tiedot.

Logitech Folio Touch For iPad Air 4 (Pohjoismainen)

Pikanäppäinrivin avulla suoritat haluamasi iPadOS-toiminnot ja optimoit tuottavuutesi. Folio Touch -näppäimistökotelo on sivusta auki, jotta iPad Pro -kotelon voi pitää päällä silloinkin, kun Apple Penciliä ladataan. Parasta on kuitenkin se, että Slim Folio suojaa iPadia, kun olet liikkeellä. Folio logitech valmistaa laadukkaita, palkittuja näppäimistöjä — ja siksi niitä on myyty yli miljoona kappaletta. Tuotteen laatu.

folio logitech

Tuotteen kuvat ja videot

Voit unohtaa yksinkertaisten toimintojen etsiskelyn näytöstä tai valikoista — Slim Foliossa on kokonainen rivi iPadOS-pikanäppäimiä, joiden avulla hoidat yhdellä napautuksella monet tavanomaiset tehtävät, kuten äänenvoimakkuuden ja kirkkauden säätämisen tai median toiston ohjaamisen. Pöytätuki 40 asteen kulmassa ja taitettava näppäimistö mukavaan luonnosteluun ja videoiden katseluun. Kirjoita mukavasti ja tarkasti suurikokoisilla, väljästi asetelluilla taustavalaistuilla näppäimillä. Näin keräämme tuotearvosteluja. Slim Folion avulla kirjoitat mukavasti esseet puhtaaksi, luonnostelet kaavioita, seuraat etäluentoja ja teet paljon muutakin tunnista toiseen.

fifa 2020 xbox one x

Logitech Slim Folio -iPad-näppäimistökotelo iPadille ja iPad Airille

Kotelon ansiosta voit käyttää iPadia monin uusin tavoin: siinä on säädettävä tuki, taitettava näppäimistö ja huipputarkka ohjausalusta, joka tehostaa tuttujen sovellusten käyttöä. Graphite tuumaiselle folio logitech Prolle 1. Lue 11 tuotearvostelua Lue 11 tuotearvostelua. Tarvitseeko Apple Pencil lisää virtaa? Pyydä tukea. Käytön aloittaminen. Näytä usein kysytyt kysymykset.

Lue 11 tuotearvostelua Lue 11 tuotearvostelua. Näppäimistökotelo Käyttäjän dokumentaatio IID. Kun yhteys on muodostettu kerran, näppäimistö muodostaa yhteyden aina, kun iPad laitetaan näppäilytilaan. Tekniset tiedot. Kun kirjoittaminen ei Object Linking and Embedding tarpeen, näppäimistö voidaan taittaa pois näkyvistä luonnostelua ja katselemista varten — sinun ja iPadisi upean näytön väliin ei tule mitään.