Ford Fiesta Rs Turbo 1991

Mallin tekniset tiedot Chassi. XR2-malli erottui myös muutamasta esteettisestä yksityiskohdasta, mukaan lukien takaspoileri. Sitä on saatavana viisi väriä: valkoinen jäämusta pantteriColorado punainensuorituskyvyn sininenMoondust hopea. Fiesta XR2i cm 3 ja Fiesta 1. Läs mer Evaluaatio Lisää listalle Lisää listalle. Vaihe 1: – Vaihe 2: –

Ford Fiesta (kolmas sukupolvi)

Vuosi aiemmin esitetyn XR2i: n perusteella se oli visuaalisesti samanlainen. Seat Ibiza 1,5 XL, 3. Tämä järjestelmä yhdisti manuaalivaihteiston ja automaattivaihteiston edut. Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki Sivun tiedot. Se on vakiona myös 15 tuuman Ford-alumiinivanteilla ja ilmastointilaitteella. Tämä järjestelmä mahdollistaa tasaisen ja vakion vääntömomentin käyrän välillä – rpm.

ford fiesta rs turbo 1991

Tiedoston historia

Lisäksi tämä uusi Fiestan versio on varustettu 1,0 litran EcoBoost-bensiinimoottorilla, jota on jo muissa tuotemerkin malleissa. Samalla myös kuljettajan turvatyyny tuli vakiovarusteeksi. Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki Sivun tiedot. Ensimmäinen Fiesta, kehitetty Fiat kuin viite mukaan Tom Tjaarda on Ghia , painaa tuskin kg , kun taas sen täyttötilavuus 1,2 m 3 oli yksi suurimmista sen luokkaan. Sylinterikannessa oli hydrauliset rullaseuraajat, joilla pyrittiin vähentämään moottorin melua. Rakentajilla ennen Hyundai WRC -tiimiä, mutta Volkswagen Motorsport Citroën Racingin takana vielä suoritetaan 3 e , vuoden tulokset ovat huonommat vuonna Tämä viimeistely oli parempi kuin Ghia, ja se valmistettiin tilauksesta vain Isossa-Britanniassa.

hammaslääkäri hinnat

Ford Fiesta (BE13) – AutoWiki

Cookies help us deliver our services. Vuodesta lähtien valmistettiin Fiestaan perustuvaa Courier -pakettiautoa, jossa oli korotettu takaosa. I listan nedan kan du leta efter den rätta. Ford Fiesta MkIV. Mondeo IV.

Ford CVH -moottori – AutoWiki

Ohjaus on hidas ja tahmea. CVH -moottorit rakennettiin Daebornin moottoritehtaalla Amerikan markkinoille ja uudella Bridgend in Walesin moottoritehtaalla Euroopan markkinoille. Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki Sivun tiedot. Bottitunnus FlickreviewR tarkasti sen Melutaso on alhainen. Lämna ytterligare omdöme. Erot XR2i:hin olivat 14 tuuman kevytmetallivanteet, korinvärinen takaspoileri, konepellin ilmanottoaukot ja vihreäsävyiset ikkunalasit.