Freebuds 3 Lite

Tuotenumero: Ob. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Säästät: 7,90 EUR. Bluetooth 5. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää.

Huawei FreeBuds Lite tekniset tiedot

Säästät: 7,90 EUR. Aidosti langattomat Huawei Freebuds Lite -urheilukuulokkeet tarjoavat upean äänenlaadun, kaksi mikrofonia jokaisessa korvakuulokkeessa ja erinomaisen melunvaimennuksen. Tuote löytyy 15 myymälästä. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Häiriötöntä kuuntelua koko päiväksi Aktiivinen melunvaimennus takaa miellyttävän kuuntelunautinnon myös silloin, kun taitat matkaa lähijunalla tai istut kahvilassa keskellä kiireisintä freebuds 3 lite.

freebuds 3 lite

Huawei FreeBuds Lite – tekniset tiedot

Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Miellyttävän tuntuiset Huawei FreeBuds 3 langattomat kuulokkeet Luonnosta inspiraationsa saanut pyöristetty muotoilu tuo Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeille ainutlaatuisen käyttömukavuuden, jonka ansiosta tyylikkäät korvanapit istuvat mainiosti pidempiinkin kuuntelusessioihin. Tilauksen arvo alle 50 euroa. Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Postipaketti Toimitusaika arkipäivää.

huawei t2 10

Miten FreeBuds-kuulokkeiden laiteohjelmisto päivitetään | HUAWEI Tuki Suomi

Kaksoisnapauttamalla kuulokkeita voit aloittaa kuuntelun tai vaihtaa kappaletta. Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Väri Musta. Häiriötöntä kuuntelua koko päiväksi Aktiivinen melunvaimennus takaa miellyttävän kuuntelunautinnon myös silloin, kun taitat matkaa lähijunalla tai istut kahvilassa keskellä kiireisintä lounasaikaa. Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta. Yhdistä Freebuds Lite manuaalisesti vain kerran freebuds 3 lite kanssa, laita ne korviin ja ne yhdistyvät samantien.

Huawei FreeBuds Lite tekniset tiedot

Tiedot: – Bluetooth 4. Aktiivinen melunvaimennus 20 tuntia kuunteluaikaa latauskotelolla Huippuvakaa ja nopea Bluetooth 5. Alkuperäiset Huawei Freebuds Lite -Kuulokkeet latauskotelolla Avoin pakkaaminen – Erinomainen: Sinetti on rikki, mutta tuote on edelleen sen alkuperäisessä pakkauksessa, se näyttää uudelta ja sisältää kaikki alkuperäiset osat ja tarvikkeet. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. Nopea toimitus jopa päivässä. Aina ilmainen palautus.