Freebuds 4i Vs Freebuds 3

Akkukesto jatkaa onnistumisen tiellä. Mobiilisuorittimien valikoima kasvaa — Samsung ja Huawei pyrkivät myös muiden valmistajien puhelinten sisään Viimeksi mainitun osalta toimitukset ovat alkamassa laajemmin hieman myöhemmin kevään aikana. Mukana ei valitettavasti OLE langatonta latausta. Tuotejulkistukset Huhut.

Huawei Bluetooth-kuuloke Freebuds 4i Carbon

Latauskotelon kanssa akunkesto kuuntelussa yltää jopa 22 tuntiin. Viimeksi mainitun osalta toimitukset ovat alkamassa laajemmin hieman myöhemmin kevään aikana. Ja kaikki tämä miellyttävän muotoilun kera. Siirrä toivelistalle. Ergonominen in-ear-struktuuri ja aktiivinen taustamelun vaimennus. Seuraa Mobiili.

freebuds 4i vs freebuds 3

Tuotekuvaus Huawei Bluetooth-kuuloke Freebuds 4i Ceramic

Näiltä osin Freebuds 4i saa siis kiitettävät paperit. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Lataa sitten kuulokkeita yli 5 minuuttia. Silikoninuppi sujahtaa korvaan mukavasti ja tiiviisti, eivätkä napit tipahda korvasta juoksun tai muun treenin yhteydessä. Kosteilla käsillä tai heikolla otteella tilanteen kuitenkin huomaa. Huawein valmistaman täysin langattoman nappikuulokemallin etuus on sen hinta, joka erottuu kilpailijoista edukseen.

lego city valtameren tutkimustukikohta

Arvostelussa Huawei FreeBuds 4i | TechRadar

Huawei FreeBuds 4i -latauskotelo eri väreissä. Koti Arvostelut Kuva ja ääni. Näytä kaikki Huawei tuotteet. Android Apple. Napit pysyvät kotelossa erittäin tukevasti, ja niiden sileän muotoilun takia irrottaminen on toisinaan jopa pieni operaatio. FreeBuds 4i jaksaa vastamelutoiminnon kerakin koko päivän.

Huawei Bluetooth-kuuloke Freebuds 4i Ceramic Valkoinen | Techinn

Uusissa kuulokkeissa akunkestossa on tapahtunut selkeä parannus: Huawei lupaa kuulokkeille 7,5 tunnin kuunteluajan taustamelun vaimennus päällä ja 10 tuntia ilman sitä. Pitkällä painalluksella kytketään päälle aktiivinen taustamelun vaimennus tai ympäristön ääniä korostava tila. Onneksi isompikaan äänivalli ei aiheuttanut ongelmia. Jos ongelma ei ratkea, vie kuulokkeet ja ostotodistus valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen saadaksesi apua. Yhdistäminen on helppoa, yhteys on vakuuttava ja vastamelutoiminnolla saat kaivattua rauhaa tuntien ajaksi.