Lego Ford Mustang

Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Pyyntöäsi käsitellään. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Lisätiedot Lisätiedot Paino 2. Toimitusaika päivää.

LEGO 10265 Creator Ford Mustang

Liikkuminen ja ulkoilu. Pyyntöäsi käsitellään. Manage consent. Lego ford mustang käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Näitä haetaan nyt:. LEGO Creator Ford Mustang Rakenna itsellesi oma Ford Mustang, jossa on tummansininen kori, valkoiset vauhtiraidat, aggressiivinen ilmanottoaukko ja hienot viisipinnaiset vanteet ja pitävät autonrenkaat! Lähetä minulle muistutus sähköpostiini.

lego ford mustang

Tuotetiedot

Nosta konepelti ja tarkastele yksityiskohtaista V8-moottoria. Asiakkaiden arviot. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk. Verkkokaupan maksutavat:. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Toimitusaika 1 päivä.

edullisimmat valokuvat

Lego Creator Ford Mustang, hinta €

Halvin: Coolshop. Avattavassa takakontissa voi säilyttää tavaroita, ja avaamalla konepellin voit tarkastella yksityiskohtaista V8 -moottoria, johon kuuluu akku, letkut ja ilmansuodatin. Voit jopa säätää taka-akselin korkeuden erityisen hienoa tyyliä varten! Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Lisää ostoskoriin lisätiedot.

LEGO Creator Ford Mustang – Lelut24

LEGO Creator Ford Mustang Rakenna itsellesi oma Ford Mustang, jossa on tummansininen kori, valkoiset vauhtiraidat, aggressiivinen ilmanottoaukko ja hienot viisipinnaiset vanteet ja pitävät renkaat! Toimitusaika päivää. LEGO harvinaisuus! Yhteistyössä Fordin kanssa kehitetty upea malli vangitsee tutun luvun amerikanraudan taian. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk.