Lego Hidden 70437

Lue lisää Tuotekuvaus. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Pakkauksen korkeus. Pakkaus sisältää myös observatoriotornin ja Jackin, Parkerin, Vaughnin, Nehmaar Reemin minihahmot ja kaksi Pimeyden ritarin minihahmoa. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet.

Lego Hidden Side 70437 – Mysteerilinna

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Pakkauksesta ja verkosta löytyvät selkeät ohjeistot — joten revi LEGO® palikkapussit auki ja aloita hauskat hetket setin parissa! Tukee ääniefektejä. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Lisätiedot Lisätiedot Paino lego hidden 70437.

lego hidden 70437

Tuotetiedot

Pakkaaminen sisältää myös observatoriotornin ja Jackin, Parkerin, Vaughnin, Nehmaar Reemin minihahmot ja kaksi Pimeyden ritarin minihahmoa. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Astu mysteerilinnaan omalla vastuullasi! Hidden Side. Lisää ostoskoriin lisätiedot. Kestävän kehityksen sertifikaatit.

lumentyönnin tokmanni

LEGO Hidden Side Mysteerilinna – Lelut24

Sulje Siirry kassalle. Koe huikea yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden AR kokemus ilkeän Nehmaar Reemin aavelinnassa! Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Kerrosten lukumäärä per lava. Näitä ostetaan nyt:.

LEGO Hidden Side Mysteerilinna | verkkokauppa

Lisätiedot Lisätiedot Paino (fysiikka) 2. Imeväisikäiset voivat tutkia ja ratkaista mysteereitä, jahdata kummituksia ja taistella kummituspomo The Mawia vastaan jännittävässä digimaailmassa. Osien määrä. LEGO® Hidden Siden maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa aaveet vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Alati kehittyvä digitaalinen leikkikokemus LEGO Hidden Side maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Sulje Siirry kassalle.