Lego Technics 42110

Hintakehitys Korkein hinta. Tallenna Peruuta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Sisätilassa on myös eteenpäin taittuvat takaistuimet, joiden takaa paljastuu nelinopeuksinen lego technics 42110. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Odota hetki Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

LEGO Technic 42110 – Land Rover Defender

Luo uusi toivelista Sulje. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Tutustu aidosti ainutlaatuiseen Land Rover Defenderiin! Mukana on alkuperäistä muotokieltä kunnioittavat vanteet, pitävät renkaat sekä realistisia ominaisuuksia ja toimintoja. Avaa takaluukku kääntämällä taakse asennettua vararengasta. Avaa ovet ja tutki yksityiskohtaista ohjaamoa. Avaa ovet ja tutustu taidokkaaseen ohjaamoon.

lego technics 42110

Tuotteen kuvat ja videot

Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Toimintoihin kuuluvat nelinopeuksinen peräkkäisvaihteisto, nelipyöräveto kolmella tasauspyörästöllä, itsenäinen jousitus molemmilla akseleilla, yksityiskohtainen kuusisylinterinen rivimoottori ja toimiva vinssi. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Arvostelu Hintakehitys Korkein hinta. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori.

kattouima allas helsinki

Lego Technic Land Rover Defender, hinta €

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Upean mallin viimeistelevät irrotettava kattoteline ja kattoboksi, laukku, tikkaat, automatot sekä alkuperäisen malliset vanteet ja kitkarenkaat. Toivelista lego technics 42110. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Liikkuminen ja ulkoilu. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Se sopii erinomaisesti esille niin kotiin kuin toimistoonkin.

LEGO Technic Land Rover Defender | elektroninen kauppa

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Pyyntöäsi käsitellään. Lisää ostoskoriin lisätiedot. Yksityiskohtainen pienoismalli on kehitetty yhteistyössä Land Roverin kanssa, ja siinä on esikuvansa tyylipuhtaan veistoksellinen korirakenne. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.