Leikattava Magneettilevy

Pakkaaminen sisältää kappaletta tarroja. Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Pahoittelemme suuresti leikattava magneettilevy aiheutuvaa haittaa! Näkymä: Ruudukko Lista. Etusivu Käsityöt, askartelu ja toimisto Askartelutarvikkeet Tarrat. Takaisin sisäänkirjautumiseen. Rakentaminen Maalit ja puunsuojaus Leikattava magneettilevy Tikkaat, tikapuut ja telineet Nokkakärryt ja muut kuljetustarvikkeet Varastohyllyt ja varastolaatikot Köydet, ketjut ja vaijerit Pikaliimat ja epoksiliimat Liimamassat ja tiivistysmassat Akryylimassat ja saumaus Uretaanivaahdot Teipit ja tiivistimet Ikkuna- ja ovitiivisteet Katso kaikki.

Knorr Prandell 1 mm magneettilevy

Sisäänkirjautumiseksi sinun on oltava Club Clas-jäsen. Peräkärryn vuokraus Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Jatkamalla sivustolla leikattava magneettilevy evästeiden käytön. Magneetit moniin askartelutöihin.

leikattava magneettilevy

Lisätiedot

Kemikaalit ja öljyt Öljyt Lasinpesunesteet Jäähdytysnesteet Lisäaineet Automaalit Ruosteenesto ja ruostesuojaus Rasvat ja voitelu Paikkaus- ja korjausaineet Jarrunesteet Puhdistussprayt ja monitoimiöljyt Liimat, lukitteet ja tiivistäminen Ajovalojen kirkastajat Katso kaikki. Toimitusaika: arkipäivää. Magneettitarroja jotka sopii kevyiden tuotteiden kiinnitykseen. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Lue lisää Hyväksy evästeet.

logitech mx keys manual

Magneetit | Osta Clas Ohlsonilta

Motonet käyttää verkkosivuillaan leikattava magneettilevy jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Toivelista luotu. Tilaa uutiskirje. Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa. Skip to Content Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Toimitusaika: arkipäivää. Magneetin paksuus 1,2 mm.

Magneetit | Hobby Point Oy

Hei klubilainen! Pakkauskoko: kpl magneettitarroja Magneetin paksuus: 1,2 mm Yhden palan koko: 1 x 1 cm. Näitä haetaan nyt:. Peruuta Kirjaudu Rekisteröidy. Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:. Kätevä muovinen suljettava säilytysteline kiintoavainten säilyttämiseen