Lenovo T460 Käytetty

Liitännät: 3 x USB 3. Korisi on tyhjä. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Rovaniemen myymälä. Toimitusehdot Tietosuoja- ja rekisteriseloste Toimitus- ja maksutavat Yhteystiedot. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari.

Tuote loppu Lenovo Thinkpad T460, A-kuntoluokan käytetty kannettava, Takuu 24kk

Laadukas käytetty kannettava yrityskäyttöön suunniteltu, hyvä ja kestävä runko. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Lenovo t460 käytetty soveltuvat hyvin tehotyökäyttöön. Etsi kategorian sisältä. Jos ilmoitus ei OLE Tori. Pientietokoneet – puhelimet – älylaitteet. Kuntoluokitus Hyvä.

lenovo t460 käytetty

Tehotyökannettavat

Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna. Meiltä saa myös Linux -asennuksella käytettyjä koneita. Viestisi on lähetetty! Puhelinnumerosi: vapaaehtoinen. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla. Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Olemme tottuneet viemään vanhat laitteet SER-jätepisteisiin, Sortti-asemalle tai kierrätykseen.

karpalovalmiste koiralle

Käytetty kannettava, Lenovo Thinkpad T,14″, i5, 16GB, GB SSD

Lenovo t460 käytetty epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Vain kuluttaja-asiakkaille. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. The Store Tietokonekauppa. Lenovo Thinkpad P51 Mobile Workstation tehokannettava. Lenovo T on päivittäiseen peruskäyttöön sopiva kannettava tietokone koko päivän kestävällä akulla josta löytyy runsaasti liitäntöjä, tehokas kuudennnen sukupolven Intel Core i5-suoritin ja 14″ Full HD IPS-näyttö.

Käytetty Lenovo Thinkpad TS tietokone – Toim

Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu. Viestisi on lähetetty! Takaisin ylös. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Tulostimien värikasetit ja paperit. Olemme tottuneet viemään vanhat laitteet SER-jätepisteisiin, Sortti-asemalle tai kierrätykseen.