Lenovo Thinkvision T32h-20 Hinta

Pikselitiheys 94 ppi. DisplayPort versio 1. Siirry Tuotteet. Tuote Valmistaja Lenovo. Tehonkulutus maks. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Lenovo Monitori T32H-20

Korkeus, nivel kiertokääntöalusta, kaltevuus. Jalkojen väri Musta. Näytön kolmella sivulla olevien NearEdgeless-reunusten ansiosta suurtenkin tiedostojen käsittely ja moninäyttökokoonpanon luominen on helppoa. Tässä näytössä on myös heijastamaton pinta, joten se sopii täydellisesti avotoimistoihin. Katselukulma, pystysuora °.

lenovo thinkvision t32h-20 hinta

Hinta- ja tuotetiedot

Kallistuskulma -5 – 35 °. Product Information provided by the Manufacturer. HDMI Kyllä. Näyttö Näytön halkaisija 32 ”. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. LED näytöt. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

blaupunkt bremen mp78

Lenovo ThinkVision T32h 81,3 cm (32″) x pikseliä Quad HD LED Musta

QHD x Product Information provided by the Manufacturer. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Joustava johtojen hallinta, sisäänrakennettu puhelinteline, pienikokoinen jalusta ja VESA-kiinnikkeiden tuki pitävät työpöydän siistinä ja maksimoivat tuottavuuden. Kuvakoko, vaaka ,11 mm.

Lenovo Monitori T32H Musta | Techinn

Tehostaa tuottavuutta Näyttö on myös Universal Serial Bus-C-keskitin, joka tarjoaa yhden kaapelin ratkaisun virran, tietojen, videon ja äänen jakamiseen. Kingston muistihaku. Värin nimi Raven Black. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Leveys ilman jalustaa ,6 mm. Pakkauksen leveys mm. LED näytöt.