Lenovo Yoga 1

Kevyt ja jämäkkä runko onkin erityisen helppoa kannettavuutta arvostavan ammattilaisen unelma. Huoltotapauksesta vastaa nimetty Technical Account Manager, joka seuraa huoltotapauksia aktiivisesti. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Näin sanoo Carl B. Verified refurbished.

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga Gen 1 – 13,5″ -kannettava, Windows 10 Pro

Kompensaatiossa otetaan huomioon aiheutuneet päästöt tuotteen valmistuksesta, kuljetuksesta ja sekä tyypillisestä käytöstä viiden vuoden elinkaarella. Paikallisen tuen lisäksi Premier-tuen saa maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa. Nämä upeasti muotoillut hybridikannettavat tarjoavat työkaluja ja monipuolisuutta, joilla saat parhaat puolesi esiin — kuten myös älykkäitä ratkaisuja, joilla voit hoitaa pienet lenovo yoga 1, kun elät leveästi. Core i7. Tekniset asiantuntijat voivat etäyhteydellä diagnosoida takuuaikana ilmeneviä laitteisto-ongelmia ja yleisiä perusongelmia. SSD-asemien solid-state drives ja uusimman teknologian ansiosta saat nopeutta, turvallisuutta, kestävyyttä ja upeaa muotoilua. Kannettava tietokone – käännettävä muotoilu.

lenovo yoga 1

Edistyksellistä tukea oikeilta ihmisiltä. Todella nopeasti.

Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö on roiskeenkestävä, ja näppäimet vetäytyvät automaattisesti silloin, kun laitetta ei käytetä kannettavana. Takuu: 12 kuukautta. Joustava suorituskyky Reilun puolentoista sentin paksuinen ja vain 1,36 kg:n painoinen ThinkPad X13 Yoga 2-in-1 -kannettava on kätevän ohut ja kevyt. Kestävyydestä huolimatta se painaa vain 1,27 kiloa. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla.

harvia kiuas käyttö

Koko Suomi,

Markkinoilla on niin paljon laadukkaita kannettavia tietokoneita, että sopivan ja edullisen valinta vaatii paljon vaivaa. Kolme päivää. Vain 11 millimetrin paksuinen runko on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten titaanista, hiilikuidusta, alumiinista lenovo yoga 1 magnesiumista. Kestävyys testattu X13 Yoga testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Jokainen tuote raportoidaan Lenovon valitsemalle päästökumppanille yksilöllisesti sarjanumero ja tuotteesta maksettu kompensaatio käytetään edistämään mm.

Lenovo Yoga – Kunnostetut jalosteet | Back Market

Rohkeaa innovointia Yoga-hybridikannettavat tarjoavat tehoa, jolla voit saavuttaa unelmasi. Lenovon Onsite-palvelun ansiosta sinun ei tarvitse kuljettaa tai lähettää tietokonettasi minnekään. Etkö löydä etsimääsi? Katso usein kysytyt kysymykset. Lopputuloksena on kannettava, johon voit luottaa.