Lg Nanocell 43nano776pa

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Tilaa uutiskirje. Palautusehdot Peruuttamisoikeus Teillä lg nanocell 43nano776pa oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. OSD-kielten lukumäärä E-Mark – sinun turvasi Google asiakasarvio -sertifioitu Trustpilot – jokainen arvio merkitsee Noudattaa e-kaupan toimintaohjeita.

LG 43NANO77 43″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Mitä mieltä ihmiset ovat. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Lue lisää punaisella merkitystä ’Tärkeää tietoa’ kohdasta. Ruudun halkaisija cm ,22 cm. Energiankulutus HDR 1 tuntia kohti 86 kWh. Tuote Valmistaja LG.

lg nanocell 43nano776pa

Tuotetiedot

Klikkaa tästä lukeaksesi evästeselosteemme Hylkää Hyväksy. RF-portteja 2. Teksti-TV sivua. Plus Miinus. Mikäli tuote on viallinen, tarjoamme luonnollisesti sataprosenttisen hyvityksen tuotteesta sekä lähetyskustannuksista, tai lähetämme sinulle uuden tuotteen ilmaiseksi. Nimellisteho RMS 20 W. Lunastamaton paketti Lunastamatta jättäminen ei Object Linking and Embedding sama asia kuin palauttaminen tai peruutus.

led gu10 himmennettävä

Smart-TV LG 43NANOPA 43″ 4K Ultra HD NanoCell WiFi – AMORANTES

Tilauksen voi perua lähettämällä viestin asiakapalveluumme. Digitaalisen äänen optinen lähtö 1. Tullimaksuista ShopBetter. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Ei osumia. Vaihda evästeasetuksesi.

LG 43NANOPA | LG Suomi

Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Takaisin sivun alkuun. Hyväksyn ehdot ja tietosuojalausekkeen. Uudelleen suunniteltu kotinäyttö näyttää henkilökohtaisesti mukautettuja sisältöehdotuksia, tarjoaa helpomman pääsyn suosikkeihisi ja antaa sinun hallita yhdistettyjä laitteita yhdestä paikasta. Korota nyt.