Lg Oled 4k Tv 55

Viihde Kaikkien suosikkiesi koti. URL on kopioitu leikepöydälle. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Magic-kauko-ohjain Pikemminkin taikasauva.

LG 55” 4K OLED Smart TV OLED55C15

Aina optimaalinen HDR-elämykset alustasta riippumatta. Lisää ostoskoriin. Close Suositellut jalosteet. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Sports Alert Näe oman joukkueesi kaikki ottelut.

lg oled 4k tv 55

Miksi tilaisit Telialta?

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Tämä merkitsee sitä, että näytöllä näkemäsi värit vastaavat hyvin tarkasti alkuperäistä kuvaa. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Ohjaa televisiotasi puheella.

goodyear efficientgrip 195 50 r16

LG B1 55 INCH 4K Smart OLED TV | LG Suomi

Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. LG on tehnyt yhteistyötä Technicolorin kanssa, minkä lg oled 4k tv 55 kuva näyttää mahdollisimman tarkasti siltä, miltä kuvan tekijät tarkoittivat sen näyttävän. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Aloitusruutu on uudistettu siten, että näet kerralla kaikki tärkeimmät ohjelmat. Uusi pelihallintapaneeli on yksinkertainen valikko, jonka avulla voit nopeasti tarkistaa tietyt peliasetukset tai muuttaa niitä pelin pelaamisen aikana. Keskeytä video Toista video. LG:n oma dynaamisen alueen tekniikka eli HDR 10 Pro säätää kirkkautta parantaen näin värintoistoa paljastaen pienimmätkin yksityiskohdat, joten jokainen kuva on eloisa — lisäksi toiminto parantaa tavallista HDR-sisältöä.

LG 55″ 4K OLED Smart TV () OLED55C15LA | Telia

Itsevalaiseva näyttötekniikka, joka vie katselukokemuksesi täysin uudelle tasolle. Nopealiikkeinen urheilusisältö sujuvalla liikkeellä merkitsee, että katsojana oleminen ei Object Linking and Embedding koskaan ennen ollut yhtä mahtavaa — nyt sinulla on eturivin paikka kaikissa parhaissa urheilutapahtumissa. Näin keräämme tuotearvosteluja. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Unelmoitko lomasta? Et unohda suosikkijoukkueidesi tärkeitä otteluja, vaikka katsoisit muuta sisältöä.