Lg Oled 8k

Voit lisätä asennuspalvelun tilaukseesi kassan toimitustavoissa. Plus Miinus. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Lg oled 8k uppoutuminen. OLED 8K:ssa on 33 miljoonaa itsesäteilevää pikseliä — erottelukyky on nelinkertainen verrattuna 4K:hon. Vaihteleva virkistystaajuus variable refresh rate ja sekä automaattinen alhaisen viiveen tila auto low latency mode puute on sentään sittemmin korjattu päivityksellä.

8K (7680×4320) Televisiot

Tuloksena on ohjaajan alkuperäinen näkemys, joten pääset kokemaan elokuvan ohjaajan tarkoittamalla tavalla. Plus Miinus. Lue lisää täältä. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Voit lg oled 8k ystävillesi listan tuotteista, joista pidät.

lg oled 8k

Osta netistä

LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Kolmannen ja viidennen vuoden välillä takuu kattaa vain paneelin ja työkustannukset lisätään. Voit kuvitella olevasi teatterissa, stadionilla tai konserttisalissa huikean näkymän ansiosta, joka vie sinut tapahtumien ytimeen. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. SNS-jako Jaa tämä sisältö.

kuoret samsung a51

LG SIGNATURE OLED 8K TV – 88” | LG Suomi

Joonas Pikkarainen opens in lg oled 8k tab opens in new tab opens in new tab. Tuloksena on ohjaajan alkuperäinen näkemys, joten pääset kokemaan elokuvan ohjaajan tarkoittamalla tavalla. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Osta nyt. Mitä mieltä ihmiset ovat. Kannattaa kuitenkin merkitä tämä sivu ylös ja tarkastaa tilanne uudelleen loppuvuodesta, sillä vuonna yhä useampi valmistaja tuo omat 8K-televisionsa markkinoille. Sen sijaan ne yltävät kontrastin suhteen lähes samalle tasolle.

88” OLED Z2 – Signature 8K OLED Smart TV – OLED88Z29LA | LG Suomi

Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Määrät ovat rajoitettuja. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Nyt voit katsoa sarjoja putkeen. Alla olevassa tuotekatsauksessa käytetyt kuvat ovat esittelytarkoituksia varten. Myös HDMI 2.