Li Ion 12v 50ah

Jos olet jo Happy Angler -klubin jäsen, huomioithan, että aiemmin käyttämäsi salasana ei toimi uudella sivustollamme. Ennen kun asennat li-ion akkuja, konsultoi aina ensin asiantuntijaa. AGM Diamod, Huoltovapaa, suljettu. Näytä vain heti ostettavissa olevat tuotteet. Liity Happy Angler Klubiin. Topband TB -sarjan akut on suunniteltu korvaamaan vastaavan kokoisen lyijyakun tuoden samalla kaksinkertaisen käyttöajan.

getName(viewproduct.name, viewproduct.primaryVariant)

Pienkone- ja työkaluakut. MP- ja kelkan akut. Adita Tarjouksessa. Tekstiilit ja jalkineet. Abu Garcia. Tuotekoodi: YTR27J. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme!

li ion 12v 50ah

Tab HD12-100L Premium SOC akku 12,8V 100Ah 1280Wh

Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Lisää ostoskoriin. Tuote tilapäisesti loppu. Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

ipad 9 7 suojakotelo

Sunwind 50Ah li-ion akku | elektroninen kauppa

Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Toivelista luotu. Woima Ah vapaa-ajan akkuLaadukas Woima vapaa-ajan akku soveltuu loistavasti veneilyyn, matkailuautojen ja -vaunujen tarpeisiin sekä aurinkosähköjärjestelmiin. Jatkojohdot ja sähköpistokkeet. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Tarvittaessa voit ottaa sähköperämoottorisi akulta virtaa myös elektroniikallesi, koska Rebelcell akkujen BMS osaa jakaa virtaa useammalle laitteelle ilman, että näytölle tulee häiriöitä.

Rebelcell 12V 50 Ah litiumakku | Happy Angler

Korkea virta: Akku voi luovuttaa jopa 80A jatkuvasti ja jopa korkeampia lyhyitä impulsseja vaativille käynnistyksille Mitat: leveys mm, syvyys mm ja korkeus mm Paino (fysiikka) 7,5 kg Käyttökohteet: Vapaa-aika, mökki, Vene- ja sähkömottori, Caravan, Pienille aurinkoenergiajärjestelmille, Telekommunikaatio, Lääketieteelliset laitteet ja Sähköautot Lataamista alle 0°C ei suositella Akku voi kommunikoida puhelimesi kanssa Bluetooth-yhteyden kautta, käytä QR-koodia akun etiketissä Kun kytket useita akkuja, akkujen välinen jännite ei saa poiketa enempää kuin 0,2 V. Pienkone- ja työkaluakut. Itse suunniteltu Erittäin tehokas 50 ampeerinenLiFePo4 litium-akku, jonka mahdollistaa jopa 80 ampeerin jatkuvan purkuvirran. Heti verkkokaupasta 47 kpl. Just Nyt – Ajankohtaista. Paikka yhdelle kiristyshihnalle.