Liukumäki Sisälle

Piha ja puutarha. Jungle Gym -liukumäki tarjoaa liukumäki sisälle tuntikausiksi vauhtia ja iloa puutarhassa. Katso tuote. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Liukumäkeä voi myös käyttää vesiliukumäkenä. Ulkoleikkejä isoille ja pienille Imeväisikäiset viettävät paljon aikaa leikkiessään pihalla ulkoleikkejä.

Mahdollisuus liittää vesijohto vesileikkejä varten. Väri: Tummanvihreä Pituus: 2,20 m 2 Jungle Gym tumman vihreä 2,2 m pitkä liukumäki. Koti ja sisustus. Lasten liukumäet ja kiipeilytelineet hauskoihin ulkoleikkeihin Kiipeilytelineessä kiipeilemiseen ja liukumäen liukumäki sisälle ei koskaan kyllästy! Liukumäki pihalla on siitä liukumäki sisälle lasten leikkeihin, sillä se sopii kaikenikäisille lapsille. Liukumäki on valmistettu UV-kestävästä muovista, jonka ansiosta se kestää säätä kuin säätä.

liukumäki sisälle

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Useimmat muoviset ja itsestäänseisovat liukumäet taittuvat kasaan, tai jos eivät taitu, ne on mahdollista purkaa kasaan, jolloin ne on helppo säilöä talveksi varastoon. Lapsesi tulee rakastamaan tätä hienoa liukumäkeä! Liukumäet 3. Big big. Leikkirakenteet 2. Klassinen liukumäki tarjoaa roimasti hupia lapsille!

face id iphone 11

Liukumäet Netistä • Smoby • Kokoontaitettavat

Kiinnitysruuvit 1 Jungle Gym pinkki 2,65 m pitkä liukumäki. Ominaisuudet:Rakenne liukumäki sisälle turvallinen ja kestävä. Liukumäessä on vieläkin hauskempi laskea, jos sitä koristaa omat suosikkihahmot. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Taittuu kokoon helppoa säilytystä varten.

Liukumäet | Malkit Oy

Pienemmille lapsille voi riittää pienempi muovinen liukumäki, jonka ympärille voi myöhemmin lisätä erilaisia muita kiipeilytelineitä. Smoby liukumäessä on erittäinen leveä jalusta, suojaavat kahvat sekä liukuesteiset tikkaat. Muoviset liukumäet ovat kestäviä, sertifioituja ja turvallisia lasten käyttää. Ominaisuudet:Helppo koota ja kätevä säilyttää. Liukumäki on UV-käsitelty, minkä ansiosta liukumäen värit eivät pääse haalistumaan. Paino (fysiikka): 50 kg. Mahdollisuus liittää vesijohto vesileikkejä varten.