Logitech Combo Touch Ipad Pro

Tehosta tuottavuuttasi tutuilla monisormieleillä. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Logitechin oma­leimaisella näppäimistöllä voit vaivatta työskennellä ja ilmaista luovuuttasi aivan kuin kannettavalla tieto­koneella. Se antaa mielenrauhaa. Pakkauksen sisältö. Combo Touchin ensiluokkaiset materiaalit ja kotelosta saamasi kehut vakuuttavat sinut varmasti. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari.

Logitech Combo Touch For iPad Pro 12.9 (Pohjoismainen)

Lue lisää tuotetakuistamme. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Näppäimistötyyppi Irrotettava näppäimistö. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Luonnosteleminen: Vedä tuki kokonaan auki sopivaan kulmaan, jos haluat tehdä muistiinpanoja tai piirtää 1.

logitech combo touch ipad pro

Tuotteen kuvat ja videot

Pangea temporary hotfixes here. Combo Touch -näppäimistökotelo on sivusta auki, jotta kotelon voi pitää päällä silloinkin, kun Apple Penciliä ladataan. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Asennot Neljä asentoa : Kirjoitus, katselu, luonnostelu ja luku. Pian et voi kuvitellakaan arkeasi ilman Combo Touchia. Riittääkö kirjoittaminen? Combo Touch saa virtansa Smart Connectorin kautta, jonka avulla kotelo myös muodostaa pariliitoksen ja siirtää tietoja turvallisesti.

ddr4 sodimm 8gb 3200mhz

Logitech Combo Touch – iPad-näppäimistökotelo ohjausalustalla

Kirjoitus: Aseta näppäimistö koteloon pystysuunnassa ja vedä tuki auki, niin olet valmis kirjoittamaan vaikka muistiinpanoja tai sähköposteja. Lue lisää tuotetakuistamme. Tämä on suurin ohjausalusta, jonka olemme koskaan suunnitelleet näppäimistökoteloon. Taustavalaistut näppäimet Kyllä, automaattisesti mukautuvat. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Kirjoita, katsele, luonnostele ja lue iPad Prolla — ja suojaa samalla laitteen etu- ja takapuolta sekä nurkkia.

Combo Touch-näppäimistökotelo ohjausalustalla iPad Prolle ja iPad Airille

Voit muun muassa pyyhkäistä, vierittää, vaihtaa sovelluksesta toiseen, nipistää ja kaksoisnapauttaa. Combo Touch -näppäimistökotelo ohjausalustalla 7. Combo Touch iPad Airille 4. Kirjoita mukavasti tunnista toiseen näppäimillä, jotka ovat juuri oikealla tavalla kimmoisia. Katselukulmat 10—60 astetta. Näppäimistötyyppi Irrotettava näppäimistö. Combo Touch tuumaiselle iPad Prolle 1.