Logitech G Pro Wireless 2

Langattomuus toimii hienosti ja hiiren rulla toimii ainakin näillä käyttötunneilla kolmos-nappina. Jussi-boi M mies25—34v Ei häpeä langallisille pelihiirille, vaan pesee ne mennen tullen. FPS Gamer 25—34v Tässä koneessa on ehdottomasti myös yksi parhaista sensoreista, joita markkinoilla on. Hiiri on siis loistava kaikilla tavoilla. Toimitusaika 2 – 7 päivää.

Logitech G Pro Wireless, langaton pelihiiri

Liekö vain tottumiskysymys, mutta G Pro tuntuu hitusen pieneltä omaan, normaalin kokoiseen nakkitelineeseeni ja sitä ohjataan enemmän sormilla kuin kämmenellä. Omaan käteen sopiva. Banaani 18—24v Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Parasta mitä rahalla saa. Rahalle vastinetta.

logitech g pro wireless 2

Tuotteen kuvat ja videot

Ammattipelaajat pyrkivät jatkuvasti yhä suurempaan nopeuteen ja tarkkuuteen, joten Logitech G tekee samoin. Mitat Korkeus : ,0 mm. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Uusimman sisäisen tukirakenteen ansiosta hiiri painaa vain hämmästyttävät 80 grammaa. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

blu ray 4k usb

Logitech G Pro Wireless langaton pelihiiri, hinta 99 €

Tarviin myös päivityksen M mies35—44v Hiiren sisäisen muistin ansiosta voit tallentaa määrityksesi G HUB-ohjelmistolla suoraan hiireen, jossa ne ovat turnauksissa nopeasti ja vaivatta käytettävissä. RightRound 25—34v Testasin linkin laatua jopa siten, että aiheutin 2,4 GHz alueella tahallista häiriötä huonolaatuisilla access pointeilla ja yhtäaikaisilla Bluetooth-laitteilla. Ainoa miinus korkea hinta verrattuna muihin johtaviin logitech g pro wireless 2 Model O, Logitech G Ei ollut mitään vaikutusta linkin laatuun tämän laitteen osalta.

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse | Telia

Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat. Päivän tarjoukset. RGB valot plussaa. Muoto ei saata olla kaikkien käsille mutta itselleni sopi mainiosti. Logitech G Pro Wireless -langaton pelihiiri. Päivitetty