Logitech G102 Lightsync Driver Download

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Metsäkuusi ohjelmoitavaa painiketta. Kaapelin pituus : 2,1 m. Voit esimäärittää viisi herkkyystasoa ja vaihdella niiden välillä painikkeen painalluksella. Tilaa Logitech G.

G203 Prodigy Pelihiiri

Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Pelaa täydellä potentiaalillasi hiirellä, joka tarjoaa – 8 DPI:n tasolla ja tuottaa uskomattoman tarkkuuden, seurantanopeuden ja luotettavuuden. Määritä järjestelmäkomentoja, pikanäppäimiä, ja näppäimistökomentoja kuuteen painikkeeseen. Gn esikuvana on legendaarisen Logitech GS -pelihiiren klassinen muotoilu. Pakkauksen sisältö.

logitech g102 lightsync driver download

G203 Prodigy

Dynaaminen näytön mallinnus Jos valitset valaistusasetukseksi Screen Sampler, valot synkronoidaan näytön kanssa. Näytä usein kysytyt kysymykset. Logitech G HUB on kattava mukautusohjelmisto, jonka avulla voit mukauttaa Ghiiren valaistusta, herkkyyttä ja painikekomentoja. G, jonka päivitysnopeus on 1 ms, on 8 kertaa nopeampi kuin tavalliset hiiri, joten vaste ruudulla näkyy käytännössä heti. Käytön aloittaminen. Voit myös luoda tehokkaita makroja, jotka syöttävät peliin kokonaisen komentosarjan aina kun makroon määritettyä painiketta napsautetaan.

amd ryzen 5 5950

Ohjelmoitava Logitech G Prodigy -pelihiiri RGB-valaistuksella

Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. G antaa mahdollisuuden valita herkkyysasetuksen vaivattomasti vetämällä vierityspalkkia. Peliluokan tunnistin. Painomitat Korkeus : ,6 mm. Painomitat Korkeus : ,6 mm. Logitech G HUB -ohjelmiston avulla voit ohjelmoida jopa viisi esiasetusta.

Logitechin 6-painikkeinen G LIGHTSYNC RGB -pelihiiri

Windows® 7 tai uudempi. Tämä on hyödyllinen ominaisuus peleissä, joissa on erilaista hallintaa vaativia tiloja tai tasoja, esimerkkinä tarkka-ampujan tähtäimen säätäminen tai nopeaa napsauttelua vaativa taso. DPI:n viritys (tietotekniikka) lennosta. Peliluokan tunnistimen ansiosta hiiren seuranta on tarkkaa ja suorituskyky ensiluokkainen. Pyydä tukea.