Logitech G435 Wireless

Parit tiputustestit metrin korkuiselta työpöydältä eivät tuottaneet näkyviä vahinkoja. Yleensä pelikuulokkeet pröystäilevät näyttävyydellään ja muodoillaan. Mikäli akku on loppumassa, logitech g435 wireless pelastettua tilanteen ja puheyhteyden liittämällä kuulokkeet piuhaan. Siirry sivuston hakuun. Kyllä kolme aina yhden voittaa. Lisätietoja kestävästä kehityksestä. Sun Mar 13 CET

Logitech G435 Lightspeed Wireless langattomat pelikuulokkeet

Muut vaihtoehdot logitech g435 wireless puolestaan selvästi leikkisämpiä ja värikkäämpiä. Pelaamiseen ja musiikin kuunteluun ne kuitenkin kelpaavat, jos ei OLE kummoinen elitisti. Thu Mar 10 CET Logitech G Lightspeed Wireless langattomat pelikuulokkeet. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Kuva: Nico Hartikainen. Logitech tunnetaan pelaajien keskuudessa G-brändistään, jotka kattavat pelikuulokkeet-hiiri-näppäimistöt ja muut tarvikkeet.

logitech g435 wireless

Pika-arvio

Tue Mar 08 CET Pelikuulokkeissa on 40 mm elementit, ja ne yhdistetään joko Jos siis ämyrit sattuvat putoamaan lattialle, ei tästä tarvitse olla huolissaan. Sat Mar 26 CET Sat Mar 19 CET Valitse Väri:. Tekniset tiedot.

idole intense 75ml

Logitech G LIGHTSPEED langattomat pelikuulokkeet

Jos haluat enemmän nahkaa ja metallia, täytyy katse kääntää muualle. Apteekki ja hyvinvointi. Valmistusmateriaalina käytetty kierrätysmuovi kompensoi rakennetta ekologisuudellaan. Tämä tarkoittaa, että sijoittamalla päästökompensaatioprojekteihin Logitech on saanut pienennettyä tuotteen ja pakkauksen hiilijalanjäljen nollaan. Vaikka hintakin kertoo, että teknisesti ollaan kaukana aivan huippumalleista, on Gn tuottamaa äänimaisemaa ilo kuunnella. Kuulokkeet on pakattu vastuullisesti, sillä paperipakkauksen materiaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Logitech g435 wireless Uppoudu pelatessasi ja kuunnellessasi tarkasti tasapainotettuun hi-fi-ääneen.

IS testasi: Logitech G Lightspeed Wireless Gaming Headset – Testit – Ilta-Sanomat

Istuvuus Logitech G -pelikuulokkeet painavat vain grammaa — tarpeeksi kevyet ja mukavat koko päiväiseen käyttöön. Sangan ympäröi kuitenkin kangaspäällinen, joka tuo tyylikkyyttä eikä saa hiuksiakaan sotkeentumaan. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Valmistajan mukaan muoviosista vähintään 22 prosenttia on kierrätysmuovia. Logitech G -pelikuulokkeet painavat vain grammaa — tarpeeksi kevyet ja mukavat koko päiväiseen käyttöön.