Logitech G5 Laser Mouse

Win XP, Vista. Logitech g19 ei meinaa toimia 7. Ajurit tukevat mm. Auts, olet jäähyllä. Valmistaja: Logitech Kategoria: Hiiret. Ihan hyvä perushiiri. Muotoilu on jees ja silleen, suosittelen ostamaan.

Logitech Hiiri kuljettajat

Jos olet yli vuotias, logitech g5 laser mouse lukea palstaa ja osallistua keskusteluun. Pelailin hiirellä pari kuukautta huonolla menestyksellä. Itsellä ollut nyt pari vuotta tai enemmänkin, ei muista, mutta erittäin hyvä. Download images pack. Hmjaaa, Itsellä laite ollut noin puoli vuotta, ja on hyvin pelittäny mutta huomasin tuossa pari viikkoa sitten palattuani kuvankäsittelyyn,hiiri ei todellakaan liiku moiteettomasti, ylä taikka ala viistoon liikuttaessa hiiri hyppii ylös, sit menee vaaka suoraan sit ylös, tämän huomaa vasta kun alat piirtämään piirtötyökalulla, setpoint lisäohjelmassa voisi olla erikseen jokaiselle ohjelmalle peliasetukset yms, toisin sanoen tämä on vajaa, 4 tähteä annoin.

logitech g5 laser mouse

Arvostele tämä tuote

Ilmoita asiaton sisältö. Pelaamiseen todella hyvä ja kyllä se muutenkin toimii. Arvostele tämä tuote Vertaa. Loukkaava sisältö. Ainut huono ehkä se, että pikkurilli vähän raahaa maassa, mutta eipä se liukkaalla matolla edes tunnu. We map away wrong codes or sometimes logistic variants. CSV product data for Logitech

lasten uimaallas prisma

Lataa Logitech SetPoint (bit) v (ilmainen ohjelma / freeware) –

Tuotemerkki : The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. CSV product data for Logitech SeriouSam Lähetä käyttäjälle yksityisviesti. Te, jotka lupailette Venäjän tuhoavan Suomen täysin ydinaseilla: Venäjääkö ei haittaa esimerkiksi se, että Pietari taitaisi siinä samalla tuhoutua? Ei kyllä pitemmän käytön päälle hyvä hiiri.

Logitech Hiiri ohjainten lataus Windows 11, 10, 7, 8 (64/32 bit) -versioille

Icecat Add-ons. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Normaalikättöön en kuitenkaan tämän verran hintavaa hiirtä ei surffailu käyttöön hankkia, mutta pelaamiskäyttöön erinomaista vastinetta rahoille. Sivunapit auttavat internetin tai kansioiden selailussa mukavastu, Myös herkkyyden viritys (tietotekniikka) on plussaa. Nappien määrä 6.