Logitech G502 Lightspeed Wireless Lagging

Gssa samaa. Logitech g502 lightspeed wireless lagging ammattilaispelaaja CS GO skenessä on myös siirtynyt langattomiin hiiriin ja esimerkiksi ammattilaistasolla yleisin hiiri taitaa tällä hetkellä olla Logitechin G Pro wireless jonka viive on noin 10ms langattomana. Pelaan pädillä aina jos voi, suorituskyky yksinpeleissä aivan hiiren tasolla genrestä riippumatta ja monissa vieläpä selkeästi edellä. Tää taitaakin olla enemmän claw grip -hemmoille suunnattu. Ja toki langattomuus on vitun jees. Jos kiinnostaa miksi kaapeli on yhtä ”hidas” kuin langaton, on syytä katsoa kyseiset videot, vaan nyt pohdinnan aihe on onko DS4-ohjaimet vähemmän ongelmallisia PC-käytössä kuin Xbox One S -ohjaimet BT:llä? Toi senssien nopeuden säätäminen heh.

Pelihiiret

Mitä iloa on kuulokkeista mitkä simahtavat kesken käytön? Melkeinpä koko elämä on tullut pelattua konsoleilla ja PC:llä, joten ei sitä oikein osaa niistä luopua, ajoittaisista yrityksistä huolimatta. Ei ehkä sen arvoista varsinkin kun ainoat pelit nykyään jotka vaativat kunnon konetta tuppaa olemaan fps pelejä ja noita ei juurikaan muutamaa poikkeusta varten tule pelattua. One:ssa oli jo aika hyvä ristiohjain, mutta se oli silti hitusen liian logitech g502 lightspeed wireless lagging ja kliksahtava kovaan menoon. JavaScript is disabled.

logitech g502 lightspeed wireless lagging

Sinut on väliaikaisesti estetty

Manager2k sanoi:. Xbox-ohjain ainakin ohjaimesta saakka tunnetaan sinä ohjaimena mikä on suunnittelun ruusuinen tuotos, niin hyvin käteen istuva ja varsin tarkka, etten voi olla palkitsematta itseäni kuin Microsoftia hankkien uusimman ohjaimen jälleen kerran. Politiikka ja yhteiskunta. Julkaisematon OnePlus 10T -älypuhelin esillä prototyyppeihin perustuvissa renderöinneissä maanantaina klo Vastauksia: 0. Onko yleisesti hyvä hiiri ollut?

huawei nova 5t 128g

Pelihiiret | Page 5 | TechBBS

En ymmärrä mikä idea on siinä, että yhdistää hymyssä suin pelin tiimellyksessä piuhan kun tarvitsee virtaa akkuun, sillä tuolloin menetetään itse logitech g502 lightspeed wireless lagging eli langattomuus. Kyllähän niitäkin aina sekaan mahtuu, mutta se on itellä se rajottava tekijä miksen vedä koneesta piuhaa tohon OLEDiin kauhean useasti. En tiedä onko minulla sitten moinen ”virheetön” yksilö vai onko tässä nyt kyseessä liialliset odotukset tai ei OLE vain perehdytty miten kyseinen hiiri on rakennettu? BOT sanoi:. OLED-monitoreita kun ei vielä Object Linking and Embedding eikä koskaan pakolti laajalti tule kiinnipalamisen takia, on vauraamman pelikansan pakko ”tyytyä” pelaamaan nurjalta LCD-paneelilta pelejään. Raxama sanoi:.

Qi Store – Etusivu

Ei oo tullu sopivaa tarjousta vielä vastaan tosta niin homma vähän jäi. Foorumi Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Switchin Pro Controllerin viiveestä en löytänyt muuta tietoa kuin sen, että viive on pienempi langattomana kuin langallisena. Johdoista haluan päästä eroon. Menetkö mukavuus edellä mukaanlukien helppokäyttöinen konsoli, langaton ohjain, langattomat kuulokkeet, jopa oma pelihuone muhkeine kaiuttimineen, vaiko laatu edellä tykäten tähdätä hiirellä niin tarkasti kuin suinkin ja omistaen jämptin monitorin, kuulokevahvistimen, laatukuulokkeet, jne.