Logitech Vx

Se on tähän mennessä kehittynein Logitech Master Series -hiiri — luotu suunnittelijoita ja koodaajia ajatellen. Näytä usein kysytyt kysymykset. Pallohiiri siirtyy jouhevasti mukanasi myös Windows ® – ja MacOS-tietokoneiden välillä, ja voit siirtää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneesta toiseen. Logitech Easy-Switch -tekniikan ansiosta hiiren voi liittää jopa kolmeen laitteeseen, logitech vx laitetta voi vaihtaa painikkeen painalluksella. Logitechin MX-hiiri on suunniteltu alansa mestareille, jotka haluavat saada aikaan enemmän ja tehokkaammin. Haluamme tarjota logitech vx rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

MX Vertical -ergonomiahiiri rasitusvammojen ehkäisyyn

Ladattava, jopa neljä kuukautta. Yhdistä jopa kolmeen laitteeseen logitech vx vaihtele niiden välillä painikkeen painalluksella tai yksinkertaisesti siirtämällä osoitin näytöltä toiselle Logitech Flow -ominaisuuden avulla. Edistyksellinen optinen seuranta. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi.

logitech vx

Tuotteen kuvat ja videot

Lue 36 tuotearvostelua Lue 36 tuotearvostelua. Se on nopeampi ja viisi kertaa tarkempi kuin tavallinen hiiri. Käytön aloittaminen. Tästä kätevästä yhteenvedosta saat kaikki tarvittavat tiedot työtilan ergonomiasta. Hyödynnä asiantuntijoiden vinkit. Näytä kaikki hyvinvointivinkit.

clas ohlson pelikuulokkeet

Langaton Logitech MX Vertical -ergonomiahiiri

USB-vastaanotin Korkeus: 18,4 mm Leveys: MX Ergon akku kestää jopa neljä kuukautta yhdellä latauksella. MX Vertical -hiiren logitech vx 57 asteen pystykulma vähentää ranteeseen kohdistuvaa painetta, ja peukalon voi asettaa mukavasti peukalotukea vasten. Työskentely sujuu mukavasti pienessäkin tilassa kotona. Langaton usean laitteen Knäppäimistö Yksi näppäimistö. Pyydä tukea.

Langaton Logitech MX ERGO Advanced -pallohiiri kallistuslevyllä

Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Edistyksellinen ergonomiahiiri. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Hyödynnä asiantuntijoiden vinkit. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.