Lounas Turussa

To Vietnamilainen ravintola Kim. Grill it! Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L. Cafe Sirius.

Lounas Turussa

Saat lounasedun suoraan sähköpostiin josta se on helppo näyttää ja käyttää. Old Mill Sodexo. Daily Bistro. Fontti Uusi. Kana-kookoskeitto ja salaattipöytäg m.

lounas turussa

Katso lisää Verkkokauppayhteisö tarjouksia!

Pariloitua kanaa, tzatzikia, pikkelöityä punasipulia, tomaattia, salaattia, lime-yrttihummusta ja lisukkeena vihersalaattia. Kotiruokalounas sisältää näiden lisäksi kaksi pääruokavaihtoehtoa. Lounas sisältää leivän, veden, kahvin ja teen sekä pienen makean. Bowlerin Lounas sisältää monipuolisen ja laadukkaan salaattipöydän, aamulla leivotut leivät sekä vähintää kolme eri lämmintä vaihtoehtoa. Kysy gluteenittomista, kasvis ja vegaanisista vaihtoehdoista.

final fantasy xv 2020

Lounas Turku – Lounaslistat ja tarjoukset | Verkkokauppayhteisö | GIFTHERE®

Jauhelihakeittoa sis. Kesäinen halloumisalaatti 12,50 Friteerattua halloumia, minttupestoa, mansikoita, sokeriherneitä, valkosipulikrutonkeja, kirsikkatomaatteja, marinoitua lounas turussa ja kesän yrttejä Munakoisolasagne 12,50 Marinoitua munakoisoa, juustokastiketta, mozzarellaa, tomaattikastiketta, parmesaania, basilikaa ja deliverden salaatteja. Ma Suomalainen Pohja. Kana-kookoskeitto ja salaattipöytäg m.

Turun parhaimmat lounaspaikat –

Juhana Herttuan Kellari. Kiireettömään viikonlopun herkutteluun brunssi on oma suosikkimme! Kun vierailet lounasmenu. Baan Thai. Lähistöllä Suosikit Lähistöllä Opiskelija. Cafe Victor. Buffalomozzarellasalaattig vl.