Macbook Air 13 M1 Silver

Tutustun samalla Elisa Viihde Viaplay —palveluun 2 viikkoa maksutta. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tämä ei OLE vain älyn voimaa, vaan useiden kone­oppimisen tekno­logioiden yhteistyön voimaa. Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Apple MacBook Air 13 256Gt Silver

Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Merkitse Roskaposti. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Saat meiltä hankituille laitteille laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 kuukautta.

macbook air 13 m1 silver

Hyödyllistä

Päivitetty Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Applen M1-siru mullistaa 13 tuuman MacBook Pron täysin. Euronics Tarjouksessa. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta tilattavilla muokatuilla koneilla ei Object Linking and Embedding peruutus-, vaihtaminen- eikä palautusoikeutta.

groom herttoniemi

Apple MacBook Air 13 Gt Silver – Elisa – Elektroninen kauppa

Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Jääkaapin ja jääkaappipakastimen osto-opas. Yrityksillä ei OLE vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä OLE erikseen sovittu kirjallisesti. Katso lisätiedot. Kuvan­muokkaus­työkalujen ja äänifilttereiden automaattisista valinta­työkaluista voi esimerkiksi tehdä entistä täsmällisempiä ja tarkempia. Some. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Apple MacBook Pro 13” M1 8-core CPU & 8-core GPU/8GB/GB Silver (hopea) | Tector

Näppäinoikoteiden ansiosta hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä entistä nopeammin. Minun Telia. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Kysy lisää tuotteesta. Huolto ja tuki Yhden vuoden takuu ja kolmen kuukauden puhelintuki.