Macbook I5 5350u

Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Info Yhteystiedot, aukiolot ja kartta Toimitus- ja maksuehdot Takuuasiat Käytettyjen kuntoluokitukset Huolto Yhteydenotto- ja palautelomake. Katso macbook i5 5350u kuvat Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. Hintakehitys Korkein hinta. Nopea vastaus lisäkysymyksiin toimituksen jälkeen.

MacBook Air 13″ 2017 8/256 Huippukuntoinen

Xbox Series X, pelikonsoli. Asiantuntevasti kunnostettu. Vain parasta sinulle. Toimitus oli todella nopea. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Koti ja ydinperhe. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

macbook i5 5350u

Tuotetiedot

Ilmainen vakiotoimitus. Sopimusehdot Sulje. Myymälän yhteystiedot. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. JCT-Huolto Shop. Viestisi on lähetetty!

dolce dolce gusto

MacBook Air (Core i5) [A] – TKV Finland

Palautetta sivustosta. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Luotettava toimija. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

elektroninen kauppa – Apple MacBook Air Intel Core iU kannettava (K)

Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Samsung Galaxy Note 9 Gb Mi Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Sony WHXM4, kuulokkeet. Käytetyt pöytäkoneet.